Om oss

Miderma Clinic är en skönhetsklinik på Södermalm med legitimerad sjukvårdspersonal och certifierad injektionsbehandlare. Läs mer om oss här!

Miderma Clinic i Stockholm

På Miderma Clinic arbetar vi med estetiska injektionsbehandlingar som utförs av legitimerad sjukvårdspersonal och certifierad injektionsbehandlare. Vi jobbar med avancerad och resultatinriktad hudvård som utförs av sjuksköterska.

Vi använder de senaste teknikerna inom skönhetsbranschen som ger tydliga och Naturliga resultat samt erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer där vi går igenom dina önskemål och förutsättningar. Därefter lägger vi upp tillsammans en individuell behandlingsplan som passar just dig.

Om oss
Skönhetssalong

Om mig

Jag är legitimerad Barnmorska och specialistsjuksköterska sedan 8 år tillbaka. Fick min legitimation 2014 i Stockholm. Jag har studerat på Ersta Sköndal Högskola samt Karolinska Institutet och började min karriär som sjuksköterska på Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Min erfarenhet kommer bland annat från högspecialiserad barnmedicin, pre och postoperativ vård, kirurgi, ortopedi, onkologi, neurologi samt inom andra vårdavdelningar.

Jag är certifierad injektionsbehandlare av Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige och har länge haft intresse inom hudvård samt håller mig alltid uppdaterad i de senaste teknikerna inom branschen. 

Med estetiska injektionsbehandlingar skapar jag balans och harmoni med små diskreta förändringar  som ger långvariga och naturliga resultat.  

Om du har fler frågor kring de behandlingar jag erbjuder, boka gärna in en gratis konsultation.

Välkommen!

Isabel Adriazola

Välkommen att boka tid hos oss

Alla utrustningar som används är FDA- godkända och/eller medicinsk CE – märkta. Våra maskiner och hudvårdsprodukter har valts noggrann och har kliniska studier bakom sig. Detta ger en trygghet för alla våra kunder och även till kliniken.

Miderma Clinic AB innehåller en patienförsäkring hos Folksam för kundens säkerhet och trygghet om det skulle uppstå en skada i samband med undersökning eller behandling hos Miderma Clinic.

Miderma Clinic AB är även registrerad hos IVO (Inspektionen för vård och omsorg), som ansvarig tillsynsmyndighet.

Välkommen till Miderma Clinic AB.

Miderma Clinic - Certifierad skönhetsklinik i hjärtat av Södermalm ESTETISKA INJEKTIONSBEHANDLINGAR & AVANCERAD RESULTATINRIKTAD HUDVÅRD

Viktig kundinformation

Betänketid, samtycke och regler
  • Betänketid för estetiska behandlingar ska vara minst 48 timmar innan behandlingen.
  • Samtycke till behandlingen får lämnas först efter att betänketiden har gått ut.
  • Estetiska injektionsbehandlingar får inte utföras på någon som inte har fyllt 18 år.
  • Kunder som inte har gjort några behandlingar på mer än 6 månader, behöver alltid göra en ny konsultation.

Alla våra konsultationer är alltid kostnadsfria!

Ny lag om estetiska injektionsbehandlingar

NY LAG (2021:363) OM ESTETISKA INJEKTIONSBEHANDLINGAR SEDAN 01 JULI 2021!

Det här gäller för dig som kund:

  • Inför injektionsbehandlingar krävs en konsultation minst 48h innan behandlingen (detta gäller ej om du har varit hos oss på Miderma Clinic de senaste 6 månaderna för samma behandling).
  • Syftet med lagen är att stärka skyddet för den enskildes liv och hälsa vid estetiska injektionsbehandlingar.
  • Läs mer här på riksdagens hemsida.
Inför våra injektionsbehandlingar

Inför alla våra injektionsbehandlingar rekommenderar vi följande:

Vi rekommenderar att du undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra, NSAID-preparat, kosttillskott såsom Omega 3,6, Ginseng, Alkohol och E-vitamin ca 14 dagar före behandling. Detta för att minimera eventuella blåmärken som kan uppkomma i samband med injektionsbehandlingen.

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill du boka en behandlingstid på vår skönhetsklinik på Södermalm för injektionsbehandling eller hudvård? Kontakta oss så svarar vi dig så fort vi kan! Du kan även boka en tid direkt via bokadirekt.se.

Kontakt
Namn
Namn

Miderma Clinic finns på Instagram