Om oss

På Miderma Clinic jobbar injektionssjuksköterska Isabel Adriazola och Elisabeth Sömmarström, aukt. Hudterapeut. 

 

Miderma Clinic i Stockholm

Miderma Clinic är en liten, mysig klinik med lugn musik och avslappnande miljö. Här erbjuder vi estetiska injektioner och avancerade kropps och ansiktsbehandlingar som ger synliga resultat.

Vårt unika koncept är att låta avancerad medicinsk hudvård, injektionsbehandlingar och skön avkoppling mötas på samma plats.

Som patient/kund hos oss får du stor uppmärksamhet under ditt besök och vi avsätter alltid generöst med tid för att du ska få en lyxig VIP-känsla. 

Jag använder de senaste teknikerna och håller mig alltid uppdaterad genom att kontinuerligt gå på fortbildningar. Min målsättning är att mina behandlingar alltid ska framhäva din naturliga skönhet. Jag vill lyfta fram DIN unika karaktär, snarare än trender och moden. Skönhetsidealen växlar ständigt och jag vill bidra till att ditt utseende speglar din personlighet på ett harmoniskt och hållbart sätt över tid och i samklang med din naturliga mognadsprocess.

I våra ansiktsbehandlingar arbetar vi med medicintekniska produkter från Neostrata och Tebiskin. Resultatinriktad, högkvalitativ och säker hudvård som grundar sig på vetenskapliga studier.

Om oss
Skönhetssalong

Om mig

Jag är certifierad injektionsbehandlare av Estetiska Injektionsrådet i Sverige som arbetar aktivt för att öka patientsäkerheten och en trygg skönhetsbransch för alla. Hos mig kan du känna dig trygg när du kommer på behandling.

Mina utbildningar inom estetiska injektionsbehandlingar kommer bland annat från My Beauty Academy, Merz Aesthetics, Crown Aesthetics och Allergan Aesthetics.

Jag har länge haft intresse för hudvård och älskar att arbeta inom detta område samt håller mig alltid uppdaterad i de senaste teknikerna

Med estetiska injektionsbehandlingar skapar jag balans och harmoni med små diskreta förändringar  som ger långvariga och naturliga resultat.  

Jag är legitimerad Barnmorska och specialistsjuksköterska sedan 10 år tillbaka. Jag fick min legitimation 2014 i Stockholm efter studier på Ersta Sköndal Högskola samt Karolinska Institutet och började min karriär som sjuksköterska på Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Min erfarenhet kommer bland annat från högspecialiserad barnmedicin, pre och postoperativ vård, kirurgi, ortopedi, onkologi, neurologi samt inom andra vårdenheter.

Om du har frågor kring de behandlingar jag erbjuder, boka gärna in en kostnadsfri konsultation.

Välkommen!

Isabel Adriazola

Auktoriserad hudterapeut

Jag heter Elisabeth Sömmarström och är auktoriserad hudterapeut med över 35 års branscherfarenhet. Jag började min bana i början av 80-talet som lärling på en hudvårdssalong och därefter jobbade jag som professionell sminkös  i modebranschen med bl a egen butik och makeup-studio i över 20 år. 2012 tog jag min hudterapeut-examen med internationellt CIDESCO- diplom på Elisabethskolan.

Jag har utvecklat ett specialintresse för inflammatoriska tillstånd i huden, såsom rosacea, perioral dermatit och akne och utarbetat metoder som visat sig vara mycket effektiva. Min vision är att alla kan få en friskare hud, oavsett ålder och genetiska förutsättningar, med en individanpassad hemvård, regelbundna behandlingar hos en välutbildad hudterapeut och en ökad medvetenhet om kostens och livsstilens inverkan på huden. En frisk hud åldras långsammare och vackrare och oavsett vilka avancerade ingrepp du väljer att göra, blir resultatet av dessa så mycket bättre med en ren, fuktbalanserad och välmående hud.

Jag är medlem i SHR och innehar behandlingskadeförsäkring.

Miderma Clinic - Certifierad skönhetsklinik i hjärtat av Södermalm ESTETISKA INJEKTIONSBEHANDLINGAR & AVANCERAD RESULTATINRIKTAD HUDVÅRD

Välkommen att boka tid hos oss

Miderma Clinic AB innehåller en patienförsäkring hos Folksam för kundens säkerhet och trygghet om det skulle uppstå en skada i samband med undersökning eller behandling hos Miderma Clinic.

Miderma Clinic AB är även registrerad hos IVO (Inspektionen för vård och omsorg), som ansvarig tillsynsmyndighet.

Välkommen till Miderma Clinic AB.

Miderma Clinic - Certifierad skönhetsklinik i hjärtat av Södermalm ESTETISKA INJEKTIONSBEHANDLINGAR & AVANCERAD RESULTATINRIKTAD HUDVÅRD

Viktig kundinformation

Betänketid, samtycke och regler
  • Betänketid för estetiska behandlingar ska vara minst 48 timmar innan behandlingen.
  • Samtycke till behandlingen får lämnas först efter att betänketiden har gått ut.
  • Estetiska injektionsbehandlingar får inte utföras på någon som inte har fyllt 18 år.
  • Kunder som inte har gjort några behandlingar på mer än 6 månader, behöver alltid göra en ny konsultation.

Alla våra konsultationer är alltid kostnadsfria!

Ny lag om estetiska injektionsbehandlingar

NY LAG (2021:363) OM ESTETISKA INJEKTIONSBEHANDLINGAR SEDAN 01 JULI 2021!

Det här gäller för dig som kund:

  • Inför injektionsbehandlingar krävs en konsultation minst 48h innan behandlingen (detta gäller ej om du har varit hos oss på Miderma Clinic de senaste 6 månaderna för samma behandling).
  • Syftet med lagen är att stärka skyddet för den enskildes liv och hälsa vid estetiska injektionsbehandlingar.
  • Läs mer här på riksdagens hemsida.
Inför våra injektionsbehandlingar

Inför alla våra injektionsbehandlingar rekommenderar vi följande:

Vi rekommenderar att du undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra, NSAID-preparat, kosttillskott såsom Omega 3,6, Ginseng, Alkohol och E-vitamin ca 14 dagar före behandling. Detta för att minimera eventuella blåmärken som kan uppkomma i samband med injektionsbehandlingen.

 Borttagning av fillers med hyalase ingår inte i priset. 

 

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill du boka en behandlingstid på vår skönhetsklinik på Södermalm för injektionsbehandling eller hudvård? Kontakta oss så svarar vi dig så fort vi kan! Du kan även boka en tid direkt via bokadirekt.se.

Kontakt
Namn
Namn

Miderma Clinic finns på Instagram