Medicinsk hudvård

Produkterna som används på Miderma Clinic är från Neostrata och TebiSkin. De är kliniska, avancerade och medicinska beprövade hudvårdsprodukter.  

Medicinsk hudvård

Produkterna som används på Miderma Clinic är noga utvalda. På Miderma Clinic arbetar vi med Neostrata och Tebiskin som består av vetenskapligt utvecklade, högeffektiva hudvårdsprodukter och behandlingar som passar alla hudtyper. 

Alla våra produkterna är doftneutrala och innehåller aktiva ingredienser i potenta styrkor. Varje behandling ger din hud bättre förutsättningar för att nå en optimal hudhälsa.

 

 

Läs mer

Inför en ansiktsbehandling görs det alltid en hudanalys och individuell bedömning utifrån hudtyp och hudtillstånd. Tillsammans gör vi en plan utifrån dina behov och önskemål. Vi anpassar din hudvård efter din egen hudtyp som exempelvis kan vara:

– Torr hud
– Aknebenägen hud
– Rosacea
– Pigmenterad hud
– Anti-Age
– Kroppsvård

Önskar du köpa produkter är du välkommen att besöka oss på kliniken. 

 

Tebiskin och Syncroline är två medicintekniskt certifierade produktserier som skapats av den italienske dermatologen Dr. De Paoli. Sortimentet är brett och täcker upp alla behov hos olika hudtyper/tillstånd.

 

Neostrata är ett dermatologiskt hudvårdsmärke som rekommenderas och hyllas av experter världen över.

Vill du läsa mer om Neostrata klicka här.

Är du redan en Neostrata kund? Köp dina produkter genom att klicka här.

Infuzion Skinbooster
Köp Neostrataprodukter i klinikens webbshop

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill du boka en behandlingstid på vår skönhetsklinik på Södermalm för injektionsbehandling eller hudvård? Kontakta oss så svarar vi dig så fort vi kan! Du kan även boka en tid direkt via bokadirekt.se.

Kontakt
Namn
Namn

Miderma Clinic finns på Instagram