Kropp

Vi jobbar med Nya LPG – Alliance Medical, Endermologie®, och Indiba Radiofrekvens.

NYA LPG alliance medical – Endermologie®

Dags att unna dig en lyxig och härlig behandling? Med LPG får hela kroppen en skön avslappnande mekanisk bindvävsmassage.

LPG är en djup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen, lymfcirkulationen sätts i gång, slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska kan då lättare föras ut ur kroppen.

Musklerna slappnar av, LPG lindrar muskelvärk, minskar svullnader i kroppen samt gör att kroppen får ny energi! och är 100 % Naturligt!

LPG behandlingen anpassas helt utifrån dina behov och är inte endast före/efter operationer. Visste du t.ex att man kan göra en detoxbehandling med LPG? 

Vårt behandlingsrum är en lugn oas som ger dig en skön paus från staden utanför. Med lugn musik, levande ljus och avslappnande massage.

Läs mer

Genom vetenskaplig forskning och med stöd av mer än 30 års erfarenhet har LPG skapat en unik och patenterad teknik som boostar cellernas funktion och metabolism samt stimulerar huden på ett naturligt sätt som förbättrar hudens kvalitet och formar kroppen!

Infuzion Skinbooster
Skönhetssalong

INDIBA deep care- radiofrekvens

Radiofrekvens jobbar med värme för bästa effekt, ökar cellmetabolismen samt blodflödet genom vasodilatation. Vasodilatation gör att blodkärlen vidgar sig som gör att det blir en bättre cirkulation. Den ökade cirkulationen för med sig mer syre och näringsämnen till cellerna.

Detta innebär att man arbetar specifikt på 448 kHz, och cellnivå. Cellernas ämnesomsättning blir snabbare och arbetar regenererande. Denna teknik  förstör inte cellerna eller vävnaden.

Vad är resultatet av detta?

Resultatet blir att cellerna får mycket mer energi och kan jobba snabbare. Detta gör att hudens hälsa blir bättre och ger en energiboost åt cellerna samt stärker immunförsvaret.

En behandling med INDIBA deep Care är från topp till tå, alltså kan vi behandla hela kroppen. 

Radiofrekvensterapi har länge använts av många medicinska kliniker och sjukhus och är rekommenderad världen över bland annat efter kirurgiska ingrepp och inom estetiken i form av kombinerade behandlingar.

Populär behandling bland artister i Spanien och i Sydamerika!

Läs mer
 • Cellförnyande
 • Djupt fuktgivande
 • Aktivt kollagenstimulerande
 • Reducerar rynkor och fina linjer
 • Skapar återfuktning och glow!
 • Formar kroppen/ Tonar kroppen
 • Anti- aging
 • Hudåtstramning
 • Behandlar celluliter
 • Förbättrar konturerna
 • Reducerar smärta, svullnader efter kirugi.
 • Snabbare återhämntning efter operationer
 • Påskyndar läkningen efter ex sportskador.

Behandlingen passar inte för dig som är gravid eller ammande.

Denna behandling är inte heller för dig som har tromboflebit, har pacemaker eller annan elektronisk implantat.

 

 

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill du boka en behandlingstid på vår skönhetsklinik på Södermalm för injektionsbehandling eller hudvård? Kontakta oss så svarar vi dig så fort vi kan! Du kan även boka en tid direkt via bokadirekt.se.

Kontakt
Namn
Namn

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill du boka en behandlingstid på vår skönhetsklinik på Södermalm för injektionsbehandling eller hudvård? Kontakta oss så svarar vi dig så fort vi kan! Du kan även boka en tid direkt via bokadirekt.se.

Kontakt
Namn
Namn

Miderma Clinic finns på Instagram